Home / Aanhanger huren / Aanhanger huren Westerhaar-Vriezenveensewijk / Handelsonderneming van Welpen / Handelsonderneming van Welpen

Handelsonderneming van Welpen

Welkom bij Handelsonderneming VanWelpen
Handelsonderneming Van Welpen is al jarenlang dealer van een aantal gerenommeerde aanhangwagen merken zoals Eduard, Vlemmix, Böckman, KNOTT, Anssems en ROWE trailers. Wij beschikken sinds anno 2017 over een nieuw terrein met showroom, werkplaats en een voorraadbeheer van maar liefst 3000 m². Onze aanhangwagens worden van alle merken, afmetingen, types en prijsklassen op het buitenterrein geshowd. Wij leveren rechtstreeks vanuit de voorraad. U kunt wachten onder het genot van een kop koffie, terwijl u aanhanger wordt klaargemaakt en aangekoppeld. Onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar met advies en het uitzoeken van de voor u meest geschikte aanhanger.

De kracht van onze onderneming is de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding die wij hanteren. Wij kopen rechtstreeks bij de leverancier en zijn geen tussenhandelaar. Daarbij hebben wij aanhangwagens uit eigen fabricaat en in elk formaat leverbaar. Voor het leveren van aanhangers met een specifieke afmeting, staan wij bekend om onze snelle productie. Alle aanhangwagens zijn af te halen bij ons op de vestiging. Wij verzorgen al onze klanten van een eigendomsbewijs, dat aan toont dat u de rechtsgeldige eigenaar bent van de door u gekochte aanhanger.

Ook voor reparatie aanhanger, onderhoud aanhanger, verlichting aanhanger, bestickering aanhanger of het inruilen aanhanger kunt u bij ons langskomen.



‘’Ondernemen met het oog op praktische oplossingen & veiligheid bij het vervoeren van goederen’’



Handelsonderneming van Welpen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Roy van Welpen , is een eerlijk en goed bedrijf , ik heb er een nieuwe aanhangwagen gekocht en ben zeer netjes en goed geholpen , de afhandeling was perfect zowel de afspraken en de aflevering van de aanhanger.
Een bedrijf die normen en waarde nog hoog heb staan en respect heb voor de klant

nogmaals bedankt

Jan Rotteveel

Geplaatst op: 03-02-2019 23:20

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde visies in de regio

Aanhanger kopen in Overijssel Aanhanger kopen in Overijssel
Aanhanger kopen in Overijssel Handelsonderneming van Welpen is gevestigd in Westerhaar-vriezenveensewijk te Overijssel. Voor onze eigen provincie zijn wij één van de grootste dealers in aanhang...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap