Home / Aanhanger huren / Aanhanger huren Westerhaar-Vriezenveensewijk / Handelsonderneming van Welpen / Aanhanger kopen in Overijssel

Aanhanger kopen in Overijssel

Aanhanger kopen in Overijssel
Handelsonderneming van Welpen is gevestigd in Westerhaar-vriezenveensewijk te Overijssel. Voor onze eigen provincie zijn wij één van de grootste dealers in aanhangers, bakwagens, huif aanhangers, multitransporters, autotransporters, gesloten aanhangwagens, motortrailers, plateauwagens, schamelwagens, paardentrailers, geremde aanhangers, open aanhangers en gesloten aanhangers. Wij zijn dealer van o.a. Eduard, Böckmann, KNOTT, ROWE trailers, Vlemmix en Anssems. Aanhanger Overijssel, aanhanger huren Overijssel, Aanhanger repareren Overijssel of bakwagen Overijssel bij Handelsonderneming van Welpen bent u aan het juiste adres.

Wij leveren rechtstreeks vanuit onze voorraad. Wij zijn geen tussenhandel en kopen zelf in bij onze leveranciers (fabricaten). Hierdoor kunnen wij onze aanhangers leveren tegen de laagste prijzen en vrijwel altijd met een optie pakket. Dit optiepakket is voorzien van een safetyball, reservewiel, VEBA dekzeil, eigendomsbewijs en disselslot. Het optiepakket in combinatie met de lage prijzen en de juiste service zorgen voor een mooie resultaat: tevreden klanten.

Op onze vestiging met aanhangers in Overijssel, hebben wij 3000 m² aan terrein waar wij onze assortiment showen. Ook bij de aankoop van een bakwagen, gesloten aanhanger, huif aanhangwagen of plateauwagen, koppelen wij deze voor u aan, zorgen voor alle papierwerk en geven een uitleg en advies voor het gebruikt en onderhoud van de aanhanger.



Aanhanger kopen in Overijssel

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Roy van Welpen , is een eerlijk en goed bedrijf , ik heb er een nieuwe aanhangwagen gekocht en ben zeer netjes en goed geholpen , de afhandeling was perfect zowel de afspraken en de aflevering van de aanhanger.
Een bedrijf die normen en waarde nog hoog heb staan en respect heb voor de klant

nogmaals bedankt

Jan Rotteveel

Geplaatst op: 03-02-2019 23:20

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde visies in de regio

Handelsonderneming van Welpen Handelsonderneming van Welpen
Welkom bij Handelsonderneming VanWelpen Handelsonderneming Van Welpen is al jarenlang dealer van een aantal gerenommeerde aanhangwagen merken zoals Eduard, Vlemmix, Böckman, KNOTT, Anssems en ROWE...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap