Home / Dakbedekkingsmaterialen / Dakbedekkingsmaterialen Brummen / Protect Persoonlijke Beschermings Middelen (PBM) / Protect PBM - Wie zijn Wij?

Protect PBM - Wie zijn Wij?

Protect-PBM is een jong en modern bedrijf, waarbij de wens van de klant altijd op nummer 1 staat. Wij zijn jong, maar zeker niet onervaren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veilig werken op hoogte hebben wij door de jaren heen veel kennis vergaard omtrent valbeveiliging en dakveiligheid. Dat vertaalt zich naar een deskundig team van gedreven medewerkers, die allemaal zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ontwerpen, adviseren en monteren van valbeveiliging op maat. Betrouwbare partner Protect-PBM is gevestigd in Brummen (nabij Zutphen), wat zeer centraal in Nederland ligt. Wij werken dan ook landelijk en zijn daardoor niet alleen vanuit kwaliteitsperspectief een betrouwbare partner, maar ook op het gebied van zakelijke service: snel, efficiënt en altijd tegen gunstige condities. Wij streven naar een zeer hoge servicegraad en kunnen veel producten direct uit voorraad leveren. Dit is één van de redenen dat onze klanten altijd weer bij ons komen. Uw veiligheid is onze zorg! Protect – PBM is een erkend bedrijf door het Instituut voor Dakveiligheid.



Protect PBM - Wie zijn Wij?Protect PBM - Wie zijn Wij?

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Skysafe en veiligheid Skysafe en veiligheid
Als ervaren specialist willen wij iedere werkplek op hoogte zo veilig en gezond mogelijk maken. Wij zijn bedreven en creatief in het creëren van een veilige werkplek op hoogte. Waar flexibiliteit ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap