Home / Auto reparatie / Auto reparatie Heino / Degaragenl / Dynamicflush

Dynamicflush

Top 10 meest gestelde vragen:
10. “Mijn klanten zijn niet in de motorreiniging geïnteresseerd”
Klanten kunnen wellicht op zich niet geïnteresseerd zijn in het inwendig reinigen van de motor van hun auto, echter wanneer ze de voordelen begrijpen van het verwijderen van o.a. koolstofafzetting en sludge die zich kunnen ophopen in motoren, zullen ze veel eerder bereid zijn hun motor te laten reinigen.

Koolstofafzetting en sludge ondermijnen een efficiënte werking van de motor. Reiniging zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder uitstoot, alsmede een stillere motor en meer vermogen. Deze voordelen zal iedereen kunnen waarderen.

9. “Bij motorreiniging wordt gebruik gemaakt van agressieve chemicaliën?”
Nee, de Dynamic Flush machine pompt een milieuvriendelijke minerale spoelolie door de motor die sludge en koolstofafzettingen verwijderd.

8. “Het is riskant om iets aan te schaffen wat we niet hebben uitgeprobeerd”
We willen dat ieder autobedrijf met eigen ogen ziet welk resultaat de machine behaalt. Daarom biedt Dynamic Flush iedere garage aan om een demonstratie bij te wonen voordat ze overgaan tot een samenwerking.

7. “Is het een tijdrovende bezigheid om de machine aan te sluiten en te gebruiken?”
Feedback van garagebedrijven wereldwijd wordt zorgvuldig bijgehouden door Dynamic Flush, hieruit blijkt dat het aansluiten en in bedrijf stellen van de machine gemiddeld 20 minuten in beslag neemt, daarna doet de machine de rest zelf.

De meeste garagebedrijven verkopen de reinigingsbehandeling in combinatie met een onderhoudsbeurt of een olieservice. De monteur kan dus gewoon door met ander werk aan de auto terwijl de machine zijn werk doet.

6. “Is de machine moeilijk te bedienen?”
De Dynamic Flush Motor Detox Machine is eenvoudig te bedienen. De basishandelingen blijven altijd hetzelfde, de toevoer- en retourleidingen worden aangesloten op de aftapplug en de olie vulopening middels speciale bijgeleverde adapters. Rode slang toevoer en de zwarte slang retour. De behandeling onder druk zorgt er op effectieve wijze voor dat vervuiling achterblijft in het filter van de machine. Het enige wat de monteur hoeft te doen is het vervangen van het filter per behandeling, dit is een eenvoudige handeling.

5. “Merkt men verschil?”
Dankzij de 9.7 beoordeling op TRUSTPILOT en de 97% 5 sterren reviews in andere landen, weten we inmiddels dat dit het geval is. Klanten geven aan dat zij direct enorme verschillen merken, zodra ze met de auto gaan rijden is deze meestal stiller, soepeler en krachtiger. Sterker nog, klanten berichten dat zij minder vaak hoeven te tanken.

4. “ Is het een dure grap?”
Dynamic Flush biedt tegen een zeer scherpe prijs deze behandeling aan. Om nog maar niet te praten over reparaties/storingen die nu voorkomen worden doordat de motor volledig gereinigd is, kortom al snel een hele besparing!

3. “Kunnen we deze behandeling wel verkopen aan onze klanten”
Om garagebedrijven de beste resultaten te kunnen garanderen en op succesvolle wijze de Dynamic Flush service aan hun klanten te kunnen promoten, traint Dynamic Flush uw personeel om op een zo effectief mogelijke manier met de machine te leren werken.

“Over het algemeen begrijpen autobezitters het eenvoudige concept en zijn ook juist zij er enorm enthousiast over”. Oké, een motor spoelen bestaat al. Maar alleen door middel van een toevoeging die bij de oude olie gegoten wordt. Om vervolgens de motor 25 minuten te laten lopen op die chemicaliën in combinatie met de oude en sterk vervuilde motorolie. Of te wel iets gaan reinigen met een sterk vervuild product. Nu kan dat beter….véél beter!

2. “Werkt dit bij alle auto’s”
De Dynamic Flush Motor Detox Machines werken bij alle merken en type auto’s, behalve bij motoren met een zogenaamde dry-sump smering.

De behandelingen zijn ook erg effectief bij uw Young timer of Old timer . Waarom alleen de buitenkant restaureren?

1. “Als de machine kapot gaat kost het een vermogen om de boel te repareren”
Dynamic Flush geeft volledige ondersteuning aan garagebedrijven vanaf het moment dat zij partner worden, inclusief reparatie aan de machine in het vrij onwaarschijnlijke geval dat deze kapot mocht gaan. Het enige dat garagebedrijven hoeven te doen in een dergelijk geval is contact opnemen met het Dynamic Flush team.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde visies in de regio

Nieuwe website rubriek auto tips Nieuwe website rubriek auto tips
Sinds kort biedt CHECK op zijn website een nieuwe rubriek aan; tip van de maand. Hier plaatsen wij tips m.b.t. onderhoud, reiniging, reparatie en andere autogerelateerde zaken, om u een inzicht te bie...

Tommy Tommy's garage voordelig onderhoud & apk
Bent u het ook zo zat om bij uw merkdealer behandeld te worden als een nummer, terwijl u toch elke keer de veel te hoge rekening weer netjes betaalt? Bent u het ook zo zat dat bij een telefonische...

Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken! Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken!
Wij hadden het idee om het voor iedereen beter te maken! Automaker.nl was geboren. Wij hoorden veel om ons heen dat autogarages duur zijn. Dat mensen niet goed worden behandeld. Dat je soms lang m...

Energie besparen Energie besparen
De kosten voor verlichting is bij bedrijven gemiddeld 20% van de bedrijfskosten. Deze gemiddelde is gebaseerd op het verbruik van gloeilampen, halogeenspots en andere verouderde verlichtingssoorten. M...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap