Home / Groothandel / Groothandel Zuidland / Intressio bv / PrimeurCards

PrimeurCards

Website

Wenskaarten groothandel PrimeurCards

PrimeurCards is dé wenskaarten groothandel voor luxe wenskaarten in Nederland. Wij leveren onze wenskaarten exclusief aan bedrijven, instellingen en detailhandel. Wij bieden u een groot assortiment luxe en originele wenskaarten tegen zeer scherpe inkoopprijzen! Of u nu op zoek bent naar zakelijke kerstkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaartjes of beterschapskaarten: u vindt altijd de leukste wenskaarten in onze webwinkel!
Bestellen is snel en eenvoudig! Alle wenskaarten die u in onze webwinkel ziet, zijn per 5 stuks verpakt en worden binnen 48 uur uit voorraad bij u geleverd. Betalen doet u achteraf per factuur.
Er geldt geen minimale afname van het aantal wenskaarten!
Wenskaarten leverancier voor de detailhandel
PrimeurCards is dé wenskaarten leverancier voor de detailhandel. Geef uw wenskaarten verkoop een impuls met de luxe wenskaarten uit onze collectie. Met onze wenskaarten kunt u zich echt lokaal onderscheiden. Bovendien zijn de marges op onze wenskaarten een stuk hoger dan u gewend bent!
Kies ook voor PrimeurCards als uw wenskaarten leverancier! Bepaal zelf uw assortiment, profiteer van onze ongekend lage inkoopprijzen en stel zelf uw verkoopprijzen vast!



PrimeurCards

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Petra van Amsterdam Petra van Amsterdam
Alleen als u voor kwaliteit kiest, kiest u voor kunstnagels van... Even voorstellen: Petra van Amsterdam is de trotse eigenaresse van Nagelstudio Femme Fatale, gelegen aan de Hyacinthenstraat 18 i...

Mobiele Verkoop van Ambachtelijk Schepijs Mobiele Verkoop van Ambachtelijk Schepijs
Is de IJsbrommer niet geweest? Dan is het feestje niet compleet. Kijk op onze Facebookpagina: IJsvogel Zuidland. Zijn er wensen? Wij denken mee en leveren maatwerk. ...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap