Home / Thee / Thee Haarlem / Newbyteas / NEWBY'S MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

NEWBY'S MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

Special Formosa - losse thee50 gr
Gekrulde, donker jade-kleurige blaadjes als ringetjes van smaragd, geoogst in de mistige bergstreken van Taiwan, daar bekend onder de naam Pi Lo Chun. Buitengewoon geurig en heerlijk verkwikkend.

Gember & Citroen - 15 zijden piramides
De gember & limoen thee wordt veel gebruikt in gerechten en wordt gezien als een medicinale thee die goed is voor je gezondheid en een therapeutische werking heeft. Gember en citroen is een klassieke combinatie van smaken. Dit is een natuurlijke cafeïnevrije kruidenthee die gecombineerd wordt met verse citroengras en gember die zorgen voor een warme, inspirerende en rustgevende mix.

Elke zijden piramide wordt speciaal verpakt in een drie dubbele aluminium folie voor de allerbeste kwaliteit.

Verveine - 25 theezakjes
Een van nature cafeïnevrije tisane gemaakt om te kalmeren en te ontspannen. Ook bekend als verveine, dit geliefde blad heeft zijn oorsprong uit Zuid-Amerika en door de eeuwen heen zijn er al vele Europeanen die van deze delicate smaak hebben genoten.

Super Premium Matcha 30 gr Caddy
De mooiste Premium Matcha, helder groen en intens fris. Deze biologisch geteelde poedervormige thee wordt al eeuwenlang gebruikt voor Aziatische theeceremonies. De zoete en fruitige gemalen Premium Matcha is een super gezonde thee vanwege de hoeveelheid antioxidanten die erin zitten, die goed zijn voor de bloeddruk, cholesterol en tegen veroudering.
Doordat je de gehele blaadjes drinkt krijg je meer cafeïne binnen dan wanneer je thee drinkt afkomstig van een theezakje, zijden piramide of losse thee, die enkel de smaak afgeven.

Matcha Klopper
Deze Matcha klopper is ontworpen om uw Matcha vol en schuimig te maken. Met behulp van deze traditionele klopper zult u uw Matcha drinken waarop de Japanners dit al eeuwenlang doen volgens hun tradities. De Matcha klopper is voorzien van bamboe strengen voor het mengen van de Matcha poeder.



NEWBY

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

Haarlemse Service Onderneming Haarlemse Service Onderneming
Reparatie en installatie van alle merken witgoed, o.a. wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer, gasfornuis, kookplaat enz . zowel inbouw als vrijstaande huishoudelijke apparatuur, storing...

Totaal schoonmaak Totaal schoonmaak
Totaal schoonmaak...

Energieconcept Energieconcept
Als toenmalige medewerker van architectenbureau RAU heeft Johannes Froelich het energieconcept voor een monumentale villa in Driebergen ontwikkelt en de doelstellingen tijdens de uitvoering bewaakt. V...

Dax Lowrider Dax Lowrider
Dax Lowrider project afgerond in 2012 door JS4taktspecials Tuning and Styling Getuned en gestyled met JS4taktspecials producten Producten leverbaar via winkel en webshop Gunstige prijzen...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap