Home / Automatisering / Automatisering Oploo / JK automatisering / JK automatisering

JK automatisering

JK automatisering, uw ICT kennis!

ICT oplossingen voor het MKB en Particulieren met advies, support en systeembeheer op maat. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen onze relaties. JK automatisering denkt in oplossingen, waarbij wij de bijbehorende producten, diensten en services leveren.

Hardware
Wij leveren een kwalitatief breed assortiment aan hardware, waaronder (maatbouw) pc's, tablets, laptops, notebooks, servers, monitoren, routers, overige netwerkcomponenten, randapparatuur, faxen en kopieermachines met alle bijbehorende supplies tegen scherpe prijzen. JK automatisering is TERRA Premium Partner en TERRA Service Partner. JK kan daardoor zowel standaard- als maatwerkproducten leveren van ICT leverancier TERRA en daarnaast direct service bieden op het moment dat er zich calamiteiten voordoen.

Software
JK automatisering levert complete software voor de financiële en logistieke administratie. Deze slimme business software ondersteunt zelfstandigen tot aan het MKB in verschillende branches om de boekhouding en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast bieden wij met Kerio Connect ook mailserver software en bieden wij ESET antivirus software aan om het netwerk en systemen te beveiligen.

Camera's
Als bouwer van netwerken zijn wij vertrouwd met het installeren van de infrastructuur van het netwerk. Wij kunnen voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zowel particulieren als bedrijven geschikte camera’s binnen het netwerk integreren. Daarbij is het gebruik van camera’s voor met name beveiliging steeds verder toegenomen.

VoIP Telefonie
Hosted Telefonie over IP, dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding. De spraak is van superieure HD kwaliteit, uitgebreide mogelijkheden en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Met HIP Telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment!

Cloud diensten
Internetgebruik neemt steeds verder toe, waarbij de opslag en bereikbaarheid van uw data ook steeds belangrijker wordt. Middels het cloud werken en met behulp van online backup kunt u vanuit elke plaats op elk moment veilig bij uw bestanden zonder verlies van data.





Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde portfolio in de regio

JK healthcare JK healthcare
Speciaal ten behoeve van de zorg ontwikkelt JK healthcare oplossingen die het verblijf in een zorginstelling voor de patiënten, de verpleging en voor bezoekers kunnen veraangenamen. Met advies en s...

JK EV solutions JK EV solutions
Leverancier van een compleet aanbod van EV laadoplossingen voor thuis, op het werk en openbaar laden van accu’s in elektrische en hybride plug-in auto’s. Met advies, digitale schouwing en in...

Resource planning Resource planning
Een afdeling van een groot infrastructuur bedrijf had een resource planning met ingeplande taken, nog in te plannen taken, mogelijke taken in verband met uitgebrachte tenders, vakanties/cursussen en '...

Riz bouw Riz bouw
Omdat riz bouw steeds meer te maken kreeg met directe communicatie met woningkopers, zochten zij software die hen hiermee administratief kan ondersteunen. Zij kwamen uit bij de kopersbeheer-module van...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap