Home / Aanhanger huren / Aanhanger huren Westerhaar-Vriezenveensewijk / Handelsonderneming van Welpen / Grootste aanhanger voorraad van Twente

Grootste aanhanger voorraad van Twente

Aanhangers

Wat wilt u gaan vervoeren? Is het voor hobbymatig gebruik of professioneel? Wij helpen u bij het zoeken naar de aanhanger die bij u past. Kijk rond op onze website of ons advertentie aanbod op marktplaats. Vrijwel alle uitvoeringen en maten zijn leverbaar of op maat te maken.

Bent u op zoek naar een aanhanger met specifieke afmetingen?
Wij leveren ook aanhangers uit eigen fabricaat in elk formaat leverbaar. U kunt ons de precieze afmetingen doorgeven en wij kunnen dit op kort termijn voor u laten maken. Wij kunnen voor u een bakwagen op maat laten maken, geremde aanhangwagen op maat of een gesloten aanhangwagen op maat laten maken.

Waarom Van Welpen?
Handelsonderneming Van Welpen heeft een veelzijdig assortiment aanhangers, bakwagens, tandemassers aanhangers, motortrailers, geremde aanhangers, gesloten aanhangers en een groot aanbod verhuur. Topmerken met topkwaliteit en dat met de beste service en laagste prijs. Ook voor de reparatie van uw aanhangwagen, inkoop aanhanger, onderhoud aanhangwagen, tweedehands bakwagen of nieuwe gesloten aanhanger kunt u contact met ons opnemen.



Grootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van TwenteGrootste aanhanger voorraad van Twente

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Roy van Welpen , is een eerlijk en goed bedrijf , ik heb er een nieuwe aanhangwagen gekocht en ben zeer netjes en goed geholpen , de afhandeling was perfect zowel de afspraken en de aflevering van de aanhanger.
Een bedrijf die normen en waarde nog hoog heb staan en respect heb voor de klant

nogmaals bedankt

Jan Rotteveel

Geplaatst op: 03-02-2019 23:20

3 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerde portfolio in de regio

Platjes vloerverwarming Platjes vloerverwarming
Foto's van verschillende projecten van platjes vloerverwarming...

P-v-s P-v-s
Foto's van onze materialen. robot verdelers, 16 mm buis...

Platjes vloerverwarming Platjes vloerverwarming
Deze warme vloeren zijn voorzien van vloerverwarming door platjes vloerverwarming systemen...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap