Home / Educatie / Educatie Sint Michielsgestel / Spijkers Coaching / Spijkers Coaching biedt nu tijdelijk 25% korting op alle Life- en Loopbaantrajecten!

Spijkers Coaching biedt nu tijdelijk 25% korting op alle Life- en Loopbaantrajecten!

Mintgroene Maandag is dan misschien nog geen (inter)nationaal feit, maar geld schelen doet het wel!

Ik geloof niet in Black Friday, maar wel in Mintgroene Maandag! Daarom geldt vanaf vandaag tot het einde van 2018 op elk traject dat Spijkers Coaching aanbiedt een korting van maar liefst 25%! Dat is een kwart van het totaalbedrag!

Een half traject van 4 sessies kost je nu maar de prijs van 3 sessies. En bij een volledig traject krijg je zelfs 8 sessies voor de prijs van 6!

Kortom: je hebt nu gewoon echt geen excuus meer om thuis op de bank te blijven zitten, dromend van al die dingen die je zou willen doen in je leven, maar die je niet durft. Of om elke dag met nog meer tegenzin je bed uit te stappen en naar je werk te gaan, waar je op de automatische piloot de uren aftelt totdat je eindelijk weer naar huis toe mag, verlangend naar een andere baan of meer uitdaging.

Iets veranderen kost tijd en moeite. En wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet en er wel wat hulp bij kunt gebruiken, kost verandering ook geld.

Maar nu dus minder dan normaal! 25% minder! Wacht dus niet langer en hak die knoop door: volg een traject bij Spijkers Coaching en neem de touwtjes van je leven weer in eigen handen.

Voor meer informatie kijk je op www.spijkerscoaching.nl. Hier vind je ook de voorwaarden van de actie.

Direct contact opnemen? Dat kan ook! Bel of app me via 06-20250189 of stuur een mail naar [email protected]

Begin 2019 goed en leer hoe je van jouw leven een succesverhaal maakt!



Spijkers Coaching biedt nu tijdelijk 25% korting op alle Life- en Loopbaantrajecten!

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

06-05-2020 - Coaching Tijdens Corona
Corona maakt veel dingen moeilijker dan ze zijn, maar de quarantaine biedt ook kansen en ik heb allesbehalve stilgezeten. Hier 4 nieuwsberichten van Spijkers Coaching in 1: 1 - Mijn hele WEBSITE IS

24-06-2019 - Spijkers Coaching gaat samenwerken met Den Bosch Bruist!
Vanaf oktober aanstaande is er geen ontkomen meer aan, dan vind je om de maand een kort artikel van Spijkers Coaching terug in Den Bosch Bruist. En dat maar liefst twee jaar lang! Spijkers Coachin

22-05-2019 - Spijkers Coaching Bestaat 1 Jaar!
Spijkers Coaching bestaat alweer een jaar en om dat te vieren geef ik nu tijdelijk de eerste sessie van een Verkort Traject of een Volledig Traject cadeau! Dat betekent dat je voor een Verkort Tra

19-04-2019 - Al Doende Leert Men - Niet Alles Wat Fout Lijkt, Is Ook Fout
Spijkers Coaching is terug in de pen geklommen. Of beter gezegd: is weer voor een toetsenbord gekropen om een nieuw blogbericht te tikken, inclusief persoonlijke foto\'s en voorbeelden. Elke twee




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap