Home / Administratiekantoor / Administratiekantoor Waalwijk / TvdW Administratieve Begeleiding B.V / Nieuw bij TvdW

Nieuw bij TvdW

De TvdW Academy

We zijn los met onze TvdW Academy!

Als (startende) ondernemer zit je vaak boordevol plannen en ideeën, vol doelen en verwachtingen. Maar meestal ook vol vragen en onzekerheden. Want hoe leuk en uitdagend het ondernemerschap ook is, er zitten wel degelijk risico?s aan. Er zijn zo veel factoren waar je op voorbereid moet zijn en zo veel zaken waar je van op de hoogte moet zijn.

Goed nieuws: je hoeft het niet alleen te doen! Want juist voor jou, als je plannen hebt om voor jezelf te beginnen of als je al korte of langere tijd als zelfstandige aan het werk bent, is er de TvdW Academy!

Op internet is natuurlijk van alles te vinden, maar juist dat maakt het vaak lastig en onoverzichtelijk. Want wát staat wáár? En wat is wel of juist niet op jouw situatie van toepassing? TvdW kent zijn (toekomstige) klant en biedt met de Academy kennis en informatie op maat. Wat houdt onze Academy in?

In het kort gezegd: wij zijn er voor jou, door onze kennis te delen, onze kunde te verspreiden en jou te helpen je ondernemersdroom te realiseren. En het mooiste nieuws: als klant van TvdW maak je GRATIS* gebruik van ons kenniscentrum! Want we snappen dat je omzet misschien nog te wensen over laat. Of dat je nog even geen mogelijkheden hebt om hier uitgebreide investeringen in te doen.

Waarom we dit doen?
Omdat we in de praktijk vaak horen dat bepaalde vragen veel voorkomen en best makkelijk kunnen worden beantwoord. En omdat we je een goede start én een goed bestaan van jouw bedrijf gunnen. TvdW staat niet voor niets bekend als het allround administratiekantoor waar echt met de klant wordt meegedacht. En dat houdt voor ons niet op bij het verwerken van je administratie of het doen van jouw aangifte. Onze dienstverlening gaat verder dan dat!

Om je een idee te geven wat je van de TvdW Academy kunt verwachten, vind je hier een overzicht: -

- Met onze periodieke nieuwsbrief brengen we je op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen en wijzigingen, het laatste nieuws binnen TvdW én de evenementen die we de komende tijd op de agenda hebben staan (en waarvoor je je met één druk op de knop kunt aanmelden!).

- Je kunt (ja, ook gratis!) deelnemen aan allerlei nuttige presentaties en workshops, zowel door mensen van TvdW als door derden gegeven. Denk bijvoorbeeld aan de workshop ?Young Professionals?, de presentatie van boekhoudprogramma iMuis of de workshop ?Mijn aangifte IB, wat moet ik ermee??

- We organiseren regelmatig netwerkbijeenkomsten, met interessante sprekers uit diverse branches én natuurlijk de kans om andere ondernemers te ontmoeten. Gezellig, leerzaam en inspirerend tegelijk! - Je krijgt ons praktische e-book ?Voorbereiden Jaarrekening?, als onmisbaar naslagwerk en hulpmiddel bij jouw aangifte. - Je bent van harte welkom voor een gratis adviesgesprek, waarbij we alle ins en outs van jouw bedrijf doornemen en onze tips met je delen.

- En dan sturen we je ook nog regelmatig onze fiscale en administratieve blogs, waarin we de soms lastige onderwerpen eenvoudiger voor je maken en je instructies geven hoe je dit soort dingen zelf kunt oplossen.

Zo zie je maar: alles om jou te helpen de juiste stappen te zetten om je bedrijf gezond te krijgen én te houden.

Lijkt het je wat, om deel te nemen aan onze Academy?
Of heb je vooraf nog vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken op 0416-337793 of even mailen naar [email protected] voor meer info of om je aan te melden.

Mis je misschien nog bepaalde onderwerpen? Heb je zelf vragen, ideeën of wensen waarmee we jou en andere ondernemers nóg beter zouden kunnen helpen?
Laat het dan gerust weten. Dan gaan we aan de slag om ook daar de benodigde informatie over te publiceren of een passende activiteit voor te realiseren!

* P.S.: Ben je (nog) geen klant van TvdW? Ook dan ben je van harte welkom bij de Academy, maar dan vragen we je een kleine bijdrage.

Team TvdW Academy



Nieuw bij TvdW

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerd nieuws in de regio

26-09-2019 - MKB
Gemak voor u Tussentijdse cijfers van uw onderneming vormen een leidraad bij het nemen van beslissingen. Daarom is het belangrijk uw financiële situatie goed in kaart te hebben. Het is soms last

10-09-2019 - Ebook
E-book Voorbereiden jaarrekening Het begint inmiddels een echte TvdW traditie te worden, maar ook dit jaar hebben we weer een E-book voorbereiden jaarrekening gemaakt. Sinds dit jaar valt het

10-09-2019 - Geschiedenis van TvdW
Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V., ook bekend onder TvdW Administratie- & Accountantskantoor voor MKB en ZZP, is op 1 juni 2004 opgericht door Twan van de Wiel. Na jarenlang we

10-09-2019 - Kilometer registratie
Kilometerregistratie: denk aan de wettelijke eisen! In een eerdere blog hebben we jullie geïnformeerd over de auto van de zaak. Een belangrijke voorwaarde om (voordelig) kosten van de winst af te




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap