Home / Kaarsen / Kaarsen Dordrecht / De Online Kaarsenwinkel / Huwelijkskaarsen

Huwelijkskaarsen

Trouwplannen? Bestel je huwelijkskaars online bij de online kaarsenwinkel

De online kaarsenwinkel heeft de grootste collectie online huwelijkskaarsen.

Onze huwelijkskaarsen zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, en allemaal zijn ze volledig te personaliseren met jullie voornamen en de trouwdatum.

Op jullie huwelijksfeest mag een persoonlijke huwelijkskaars natuurlijk niet ontbreken!
Het is de blikvanger op de receptie, en later een dierbare herinnering aan die mooiste dag in jullie leven.

Ook zijn onze huwelijkskaarsen zeer geschikt om als huwelijkscadeau te geven aan de bruid en bruidegom.
Het is een cadeau dat het bruidspaar lang zal koesteren.

Onze huwelijkskaarsen zijn van hoge kwaliteit, en verkrijgbaar als stompkaarsen en klokkaarsen in diverse maten in de kleur wit en ivoor. Maar ook als stijlvolle kristalkaarsen, met en zonder was decoratie, die door hun kristalstructuur een zeer luxe uitstraling hebben. Deze kristalkaarsen zijn leverbaar in hartvorm, golf en ovaal, de hartkaarsen zijn leverbaar in diverse mooie kleuren, en wat al onze kaarsen gemeen hebben, is dat ze allemaal stuk voor stuk met de hand worden bedrukt, op deze manier is er geen kaars hetzelfde, en ben je dus verzekerd van een unieke en persoonlijke kaars.

Tevens is het mogelijk om een mooie bedank kaars te laten maken voor de huwelijksgasten naar het evenbeeld van de trouwkaars, maar dan in het klein. Deze kleinere formaat kaars is een sympathiek gebaar naar de gasten, die dit gebaar zeker zullen waarderen, en net als jullie nog lang aan deze heuglijke dag zullen worden herinnerd.

Wil je nu toch iets totaal anders, neem dan vooral even contact met ons op zodat we je kunnen helpen bij het ontwerpen met die ene perfecte trouwkaars.



Huwelijkskaarsen

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

5 van 5 sterren
Bijzonder grote collectie huwelijkskaarsen, echt super. Allemaal even mooi.
Geplaatst op: 21-05-2020 09:55

5 van 5 sterren gebaseerd op 1 reviews

Gerelateerd nieuws in de regio

28-11-2017 - Doopkaarsen
Word er een kindje gedoopt of laat u zelf uw kind dopen? Geef deze dan een doopkaars cadeau. Doopkaarsen voor de speciale gelegenheid, de doop van uw kind De mooiste doopkaarsen, leverbaar als

14-07-2017 - Prachtige windlichten
Deze exclusieve windlichten zijn handgemaakt van kaarsvet met een marmer effect en smelten niet. De windlichten worden gemaakt van 100% plantaardige was en de vorm en structuur geven dit windlicht een

26-01-2016 - Dream Point geopend op Woonboulevard Dordt in Dordrecht
Bezoek onze webshop of showroom voor de meest recente aanbiedingen. Betaalbaar Wonen & Slapen - Voor alle Boxsprings bedden, bankstellen, Matrassen, Bextextiel, Linnenkasten en complete slaapkamer

11-11-2015 - Homemade producten van gerecyclede materialen
Studio MYH verkoopt homemade producten die van gerecyclede materialen gemaakt zijn en in eigen studio! Verkoop van woonaccessoires, kraamcadeautjes en leuke cadeautjes.




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap