Home / Aannemersbedrijf / Aannemersbedrijf Amsterdam / FixEnjoy Bouwservice / Timmerwerk uitbesteden Amsterdam

Timmerwerk uitbesteden Amsterdam

Timmerman Amsterdam nodig

Timmerwerk

Wij beschouwen timmerwerk als het werk voor experts, omdat het gespecialiseerde gereedschappen en vaardigheden vereist. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de levering van service van begin tot eind.

Timmerdiensten

Bouwen, bouwen, installeren en meer
Met veel ervaring zijn onze professionals op het gebied van huisverbetering bekwame timmerlieden. We installeren en bouwen stellingen, ,kasten, boekenkasten, houten werkbladen en nog veel meer.

Montage en reparatie

Het correct installeren van bv lijsten is belangrijk om zowel waarde als stijl aan uw huis te verbeteren. Van koloniaal tot modern en meer, onze klusjesmannen verzorgen professioneel deze detailgerichte, transformerende timmeropdrachten.

Maatwerk zoals boekenkasten en stellingen

We bouwen boekenkasten en timmer-maatwerk of het nu gaat om ongewone afmetingen, afstand tussen planken, speciale deuren of speciale houtsoorten of design elementen.

Allround aannemersbedrijf

Onze professionals op het gebied van thuisverbetering zijn ervaren in het bouwen van op maat gemaakte kasten en houtwerk op maat voor elke ruimte, in de afmetingen en in de stijl die u nodig hebt. Als u meer opslagruimte nodig heeft, overleggen we over het installeren van een aangepaste set aantrekkelijke kasten die speciaal voor uw huis zijn gebouwd.

Jan Pieter Heijestraat 77a, 1053 GM Amsterdam

Telefoon: 06 16799929

Email [email protected]






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Aannemer/ Badkamer verbouwen Aannemer/ Badkamer verbouwen
Succes Bouw U zoekt een betrouwbare en vakkundig bouwbedrijf voor uw woning of bedrijfspand? 
Succes bouwt voor particulieren, bedrijven en woningbeheerders. De wensen van onze klanten staan vo...

Renovatie Amsterdam Renovatie Amsterdam
BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET U wilt uw badkamer vernieuwen met nieuwe tegels of misschien ook het sanitair of de indeling aanpassen. De badkamer opfrissen hoeft niet altijd duur te zijn. Badkamerpri...

Slopen Slopen
T.J. Kippersluis & Zonen Bv is gespecialiseerd in alle vormen van sloopwerken. Van ronovaties tot het slopen van woningen, bij Kippersluis bent u aan het juiste adres. Kippersluis heeft tevens de ben...

Asbestverwijdering Asbestverwijdering
Ons bedrijf is al jarenlang een erkend en gekwalificeerd asbestverwijderaar. Door onze jarenlange ervaring en kennis kan u ervan uitgaan dat al uw asbest op een zorgvuldige en milieuvriendelijke manie...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap