Home / Aannemersbedrijf / Aannemersbedrijf Amsterdam / Allround Bouw Service B.V. / Renovatie Amsterdam

Renovatie Amsterdam

Badkamer renoveren

BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET

U wilt uw badkamer vernieuwen met nieuwe tegels of misschien ook het sanitair of de indeling aanpassen. De badkamer opfrissen hoeft niet altijd duur te zijn. Badkamerprijzen variëren van € 3.000 tot € 20.000. Op basis van uw wensen en budget bepaalt u zelf wat u wilt besteden: er is altijd wel een variant die bij uw budget past.

STANDAARD BADKAMER

De meeste zakelijke klanten van ons kiezen voor hun huurwoningen tegels en het sanitair die duurzaam maar ook zeer voordelig zijn. Hiervoor werken wij met het standaard sanitair van het merk Grohe, witte tegels van Mosa (15 x 15) en antraciet vloertegels (30 x 30). Vaak volstaat een simpele wastafel en doucheruimte om aan de wensen van de klant te voldoen.

BADKAMER VERBOUWEN EEN LANG PROJECT? BIJ ONS SLECHTS 9 DAGEN!

U hoeft niet wekenlang op uw badkamer te wachten. Het opleveren van een standaard badkamer in combinatie met een wc duurt bij ons slechts 9 werkdagen:

• Dag 1: Er wordt gesloopt en getimmerd.
• Dag 2: Elektra wordt geïnstalleerd en het loodgieterswerk wordt uitgevoerd.
• Dag 3: De wanden en het plafond worden met waterbestendig materiaal behandeld. Bestaande wanden worden uitgeraapt tot perfecte waterpas wanden.
• Dag 4: Na het leggen van Lewis-plaat wordt beton gestort.
• Dag 5: Alle hoeken en kieren worden van kimband voorzien en de wanden worden tot aan het plafond betegeld.
• Dag 6: De tegels worden gevoegd en de vloer wordt betegeld.
• Dag 7: De vloer wordt gevoegd en het sanitair wordt klaargezet.
• Dag 8: Het sanitair, elektra en afzuiging worden gemonteerd. Na een lichte schoonmaak worden alle hoeken en kieren netjes afgekit.
• Dag 9: De badkamer en het toilet worden kalkvrij opgeleverd en alle gereedschappen worden weggehaald.
Dit voorbeeld gaat over de realisatie van een standaard badkamer. Hebt u een idee of wilt u iets speciaals gebouwd hebben? Dan bent u zeker ook bij ons aan het juiste adres, want wij bouwen graag iets speciaals!

LUXE BADKAMER

Wilt u uw huidige badkamer door ons om laten toveren in een luxe badkamer? Dat kan! Door goed te luisteren naar uw wensen, leggen we de basis voor een succesvol project. Wij zijn ervan overtuigd: iets bijzonders heeft geen concurrentie. Aangezien wij veel kennis hebben van de diverse materialen, kunnen wij u meerdere ontwerpen en dessins tonen. Gecombineerd met uw persoonlijke wensen ontstaat zo precies uw droombadkamer. Wij zullen u uitnodigen om de tegels en het sanitair ter plekke te vergelijken.


Badkamer van een monumentaal pand in Amsterdam
Wij willen hier u niet attenderen op de lewisplaten waarop we licht beton storten, nee want dat doen wij ook voor goedkopere badkamers. Hier hebben we het over design badkamers: denk aan een prachtige spatwand met een nis die netjes afgewerkt is met RVS-hoekprofiel rondom, met daarin in twee ledspotjes, of wandtegels die met ledlampjes afgewerkt worden....Allround Bouw Service kent geen grenzen met designbadkamers. Zoals bijvoorbeeld de beton-look: wij kunnen uw badkamer deels of geheel stuken met betonstuc. Beton Ciré is ook een populaire stucsoort die er prachtig uit ziet. Uiteraard kunt u zelf de kleuren kiezen.
Een prachtige drain op de juiste plek in de inloopdouche maakt het sfeervol en gemakkelijker voor schoonmaak. Niets is mooier dan een op maat gemaakt badmeubel die de vorm van uw ruimte vult. Allround Bouw Service kan alle badkamermeubels zelf timmeren en vervolgens laten spuiten. Zelfs een ingebouwd tv-toestel of een geluidssysteem aan het plafond is geen probleem voor ons. Hoewel het een vochtige ruimte is, kent Allround Bouw Service de techniek die ervoor zorgt dat alles veilig blijft.
U hebt de ruimte en u wilt een badkamer met combinatie wc of een sauna, vertel ons uw idee maar! Veiligheidsglazen, luxe scharnieren en op maat gemaakt hardglas geven de juiste sfeer in uw badkamer.
Badkamers met combinatie glasmozaïek zijn tegenwoordig heel populair. Wij creëren de hoeken en de kieren zodanig dat er geen mozaïekdeeltjes geknipt hoeven te worden. Het is veel mooier om te zien als ze heel kunnen blijven. Ronde zijdes bekleden wij vaak met mozaïektegels.




Renovatie Amsterdam

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

Gerelateerde diensten in de regio

Aannemer/ Badkamer verbouwen Aannemer/ Badkamer verbouwen
Succes Bouw U zoekt een betrouwbare en vakkundig bouwbedrijf voor uw woning of bedrijfspand? 
Succes bouwt voor particulieren, bedrijven en woningbeheerders. De wensen van onze klanten staan vo...

Timmerwerk uitbesteden Amsterdam Timmerwerk uitbesteden Amsterdam
Timmerwerk Wij beschouwen timmerwerk als het werk voor experts, omdat het gespecialiseerde gereedschappen en vaardigheden vereist. Wij nemen verantwoordelijkheid voor de levering van service van be...

Slopen Slopen
T.J. Kippersluis & Zonen Bv is gespecialiseerd in alle vormen van sloopwerken. Van ronovaties tot het slopen van woningen, bij Kippersluis bent u aan het juiste adres. Kippersluis heeft tevens de ben...

Asbestverwijdering Asbestverwijdering
Ons bedrijf is al jarenlang een erkend en gekwalificeerd asbestverwijderaar. Door onze jarenlange ervaring en kennis kan u ervan uitgaan dat al uw asbest op een zorgvuldige en milieuvriendelijke manie...




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap