Home / Telefoons Blog / Samsung S20 Ultra

Samsung S20 Ultra

Samsung S20 Ultra

Ben je al bekend met de nieuwste Samsung Galaxy S20 Ultra? De Samsung Galaxy S20 Ultra is een zeer luxe variant in deze serie. Samsung heeft het toestel 11 februari gepresenteerd en op de markt gebracht. Dit telefoontoestel bevat het grootste beeldscherm leverbaar! We vertellen je middels dit artikel meer over de Samsung S20 Ultra, welke je uiteraard direct kunt aanschaffen. Maar eerst is het tijd om er meer over te weten te komen zodat jij weet wat voor mooi toestel je gaat kopen!

Specificaties Samsung Galaxy S20 Ultra

We leggen je graag wat meer uit over de specificaties van dit mooie toestel. Misschien weet je al dat de Samsung Galaxy S20 Ultra de normale Galaxy S10 op zal volgen en krijgt een 6,9 inch Dynamic Amoled scherm met 16 miljoen kleuren. Ideaal dus om daar snel gebruik van te mogen maken, dat wil jij toch ook? Het biedt echt meerwaarde aan de gebruikers.

Galaxy S20 Ultra

Camera’s en meer op nieuwe toestel

Daarnaast zijn er nog eens vier camera’s aanwezig aan de achterzijde. Het gaat daarbij over onder andere een 108 megapixel camera en dan nog een verbeterde groothoeklens. Eveneens is er sprake van een Exynos 990-chipset met acht cores en een maximaal werkgeheugen van 16GB. Daarbij is er nog gekozen voor een 5000mAh-batterij die erg snel op kan laden via usb-c. Dit is alleen maar gemakkelijk voor jou, dus nog een pluspunt wat we hier weer hebben ontdekt. De opslagruimte is ingebouwd en kan variëren van 128GB, 256GB of 512GB. Je bepaalt hierbij helemaal zelf welke opslagruimte jij wilt hanteren bij dit toestel. Je kan zelfs nog uitbreiden naar 1TB. Verder zijn er nog stereospeakers aanwezig en een vingerafdrukscanner in het display.

Netwerk 

Natuurlijk is de Samsung Galaxy S20 Ultra ook compatibel met het toekomstige 5G netwerk. Zo kun je zodra het 5G netwerk is uitgerold, direct gebruik maken van deze super snelle mobiele internet verbinding. Waardoor het gebruiksgemak van je toestel nog vele malen hoger zal zijn.

Vergelijken met andere modellen

Wil je de Samsung S20 Ultra vergelijken met andere Samsung modellen? Bijvoorbeeld de Galaxy S9. Wat opvalt is dat de batterijduur met dik 45% is verbeterd. Daarnaast is de camera resolutie 9 keer is hoger. Tevens zal het toestel een stuk sneller functioneren door de zeer snelle chipset. Kortom een hele vooruitgang.

Is deze Samsung wat voor jou?

Het zou zomaar kunnen zijn dat deze Samsung S20 Ultra jou aanspreekt. Het enige wat je dan hoeft te doen is na te gaan wat de kosten zijn en of dat het binnen je budget past. Je zal er echt geen spijt van krijgen als jij deze keuze maakt, en jij kunt zelf uitleggen waarom! Dit toestel van Samsung heeft je namelijk alleen maar voordelen te bieden. Maak er daarom vandaag nog werk van zodat je zelf ook de camera’s kunt gebruiken en weet wat de extra opties inhouden voor jou.





Samsung S20 Ultra

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

30-11-2021 - Onderschat niet langer het belang van een mobiele telefoon
Mobiele telefoons waren bij de introductie nog niet zo populair. Tegenwoordig is dat wel anders. Zowel jong als oud maakt gebruik van een mobiele telefoon. Het hebben van een mobiele telefoon heeft da
Lees meer

20-03-2021 - De beste telefoon reparatie in Eindhoven
De mobiele telefoons van nu zijn een stuk mooier dan die van vroeger, maar de telefoons van vroeger waren een stuk steviger. Tegenwoordig zijn de telefoons voorzien van strakke designs met de mooiste
Lees meer

13-07-2020 - Telefoon: prive of van de zaak?
Je belt en mailt heel wat af als ondernemer. De telefoonkosten die jij voor je bedrijf maakt, mag je aftrekken van de winst. Hiermee verlaag je het bedrag dat je aan belasting moet afdragen aan de fis
Lees meer

31-05-2018 - Ontdek wat de Samsung Galaxy S9 zo bijzonder maakt
Het nieuwste van het nieuwste Waar een telefoon al niet handig voor kan zijn voor ondernemers! Onderweg werken/bellen/mailen, apps downloaden om makkelijk een baan te vinden, direct aankopen doen e
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap