Home / Medisch specialisten Blog / JC Kliniek: voor zichtbaar resultaat

JC Kliniek: voor zichtbaar resultaat

Opening nieuwe kliniek in Emmen

Sinds begin 2020 heeft Emmen er een nieuwe medisch-cosmetische kliniek bij: JC Kliniek is gevestigd op het Scheper ziekenhuisterrein in Drenthe en biedt diverse behandelingen met Injectables, HIFU en Cryolipolyse. Onze behandelend artsen MKA-Chirurg J. Schortinghuis en Drs. M. Contini doen wetenschappelijk onderzoek en zijn zeer bekwaam in hun specialisme. Hun doel is simpel: zo min mogelijk chirurgisch trauma met een maximaal effect.

Bijzonder zijn de Ooglidcorrecties. Deze worden uitgevoerd volgens een unieke techniek in Nederland, de Milaan Methode genaamd. Bij deze specifieke behandeling is het resultaat over het algemeen beter zichtbaar. Veel mensen hebben baat bij deze ingreep, die een sterke verjonging van de oogleden biedt in vergelijking met andere technieken. Er wordt op dit moment onderzoek naar gedaan in samenwerking met het UMCG (Universitair Medisch Centrum Groningen) om de effectiviteit van deze ooglidcorrectie t.o.v. traditionele behandelingen te meten. U kunt het wetenschappelijke artikel hier op uw gemak nalezen. 

Natuurlijk worden er ook andere behandelingen aangeboden, zoals het verjongen van het gelaat met behulp van zgn. injectables zoals botox en fillers. Hier vindt u tevens HIFU behandelingen voor huidverstrakking. Altijd al van die laatste kilo's af willen komen? Probeer dan Cryolipolyse, een behandeling waarmee vet bevriezen leidt tot gewichtsafname. Zie het niet als een liposuctie, maar meer als een figuurcorrectie. Het is echt bedoeld om van de laatste kilo's af te komen.

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u altijd contact opnemen met de kliniek zelf. Er wordt dan in een vrijblijvend consult gekeken naar de mogelijkheden van onze behandelingen en hoe deze aan kunnen sluiten bij het verjongen, verstrakken, verstevigen of verbeteren van uw huid. 

 





JC Kliniek: voor zichtbaar resultaat

Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

3 van 5 sterren
Geweldige artsen!
Geplaatst op: 23-09-2020 14:51

3 van 5 sterren
Geweldige artsen!
Geplaatst op: 23-09-2020 14:51

3 van 5 sterren gebaseerd op 2 reviews

01-06-2022 - Op welke plekken van het lichaam is liposuctie mogelijk?
Ben je iemand die veel sport en gezond eet, maar toch stoor jij je aan het randje vet wat je ziet of voelt. Je zal ongetwijfeld niet de enige zijn. Met een liposuctie kun je het probleemgebied laten v
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap