Home / Keukens Blog / Dit zijn de keuken musthaves van 2019

Dit zijn de keuken musthaves van 2019

Dit zijn de keuken musthaves van 2019!

Grando keukens

Dit zijn dé keuken musthaves van 2019! We koken allemaal wel eens. Of we er nou van houden of niet; het moet ooit gebeuren. Maar hoe zorg je ervoor dat je hier (meer) plezier in krijgt of dat het allemaal met gemak gaat? Hieronder geef ik aan wat de keuken musthaves van 2019 zijn om jou een positieve keukenervaring te geven!

Het is belangrijk dat we de juiste apparaten in onze keukens hebben, want zo kunnen we op een efficiënte manier aan de slag gaan.

De trendy snijplank

En ja hoor; gemaakt van mangohout! Een snijplank is op de dag van vandaag niet te missen in je keuken en daarom is het belangrijk dat deze er ook stijlvol uitziet! Niet alleen het mangohout maakt deze snijplank zo trendy, maar ook het koperen handvat!

Een pastelkleurige vergiet

Je maakt er waarschijnlijk elke dag gebruik van dus is het maar beter ook dat deze er mooi uitziet. Vergeet de felle en donkere kleuren en kies in 2019 voor de pastelkleuren!

De snelle, handmatige hakmolen

We zij af en toe een beetje ongeduldig, zelfs bij het koken. Daarom is een snelle hakmolen een echte musthave. Hiermee kun je snel én makkelijk gezonde maaltijden voorbereiden: het is het nieuwe hakken én snijden voor snelle, zelfgemaakte maaltijden.

De 3-delige ovenschalen

Voor wie niet zonder eten uit de oven kan, zijn de 3-delige ovenschalen van keramiek zeer geschikt. De verschillende formaten stellen je in staat om deze voor elke gelegenheid te gebruiken. De kleine schaal kan je gebruiken voor desserts of wanneer je snacks wil serveren. De grotere schalen zijn ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld lasagne of taart wil maken.

Een bijkomend voordeel van keramiek schalen is dat ze makkelijk schoon te maken zijn door de gladde binnenkant. En om het allemaal zo stijlvol mogelijk te maken, is het een goede keuze om voor een mat uiterlijk te gaan!






Reacties

Naam:
Email:
Bericht:

Geef als eerste jouw mening.

20-03-2023 - Keuken op kantoor? Dit zijn de keukentrends van deze zomer!
Of het nu gaat om de inrichting van de vergaderruimte of de keuken van het kantoor: eens in de tijd zijn we weer toe aan iets nieuws. Vaak is het zo’n moment waarvan je weet dat je iets anders w
Lees meer

07-08-2018 - Enkele tips bij het uitzoeken van een nieuwe keuken
Binnen een bedrijfspand mag een nette keuken niet ontbreken! Je wilt medewerkers de mogelijkheid geven om hun thee en koffie te zetten, om bij de lunch een boterham te smeren of een heerlijke salade v
Lees meer




Privacy | Cookies | Algemene voorwaarden | Veelgestelde vragen | Referenties | Adverteren | links | Sitemap